Sir Cisco godkjennes også til bruk i Dansk Varmblod

Sir Cisco har bestått sin 30 dages test i Tyskland i 2009 og han er kvalifisert til Bundeschampionatet i feltritt som 5-års i 2011. Han vil med dette kunne godkjennes til bruk i Dansk Varmblod etter søknad om godkjenning pr. hoppe. Ønskes mer info.  vedr. registering av avkom i Dansk Varmblod vennligst ta kontakt med Lillian Strand tlf. 92216640
                                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                                                                                                                          
Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *