2 avkom etter Löjtnantshjärta i årets Falsterbo Hunting

Löjtnantshjärta (e.Leuthen I – Utrillo) er eneste hingst med 2 avkom i årets Falsterbo  Hunting.

Både Lt Zarena og Lt Gjulems Primera er blant de 16 hestene i årets startfelt. Begge hoppene er norskfødte. Som 2-åring ble Lt Zarena  eksportert til Sverige og kjøpt av Ellen Brunes. Lt Gjulems Primera eies fortsatt av sin norske oppdretter Eva Holmsen fra Rakkestad. Primera står i trening hos Ellen Brunes. Begge hoppene konkurrerer vanligvis i sprang. Primera har deltatt i Falsterbo Hunting tidligere med en flott 2.plass fra i fjor, mens Zarena er ganske urutinert på terrenghinder.

Vi ønsker lykke til med hestene i Falsterbo Hunting!  

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *