President Dressage Stables med Clinic under E-stevne på Fredriksborg Hestesportsenter 19.mai

President Dressage Stables er en av Borge Rideklubbs sponsorer på E-stevne Dressur 19-20 mai. I tillegg til elitestevne arrangerer klubben  trening, Clinic og rytterfest som avholdes hos Ellen Thorstensen på Fredriksborg Hestesportsenter .

Carolyn de Roo – Kooiman er eier av President Dressage Stables i Nederland. Hun er en av topp 5 i Nederland på dressurhester, avl og avlshingster. Hun har hatt Laurens Van Lieren som rytter for sine kjente avlshingster, President`s Wonderboy og Chagall. Laurens Van Lieren har ridd President Allright og President Avanti til seier i minituren i Verden i 2010 og 2011, se

http://www.youtube.com/watch?v=RPVmpCurHMg

Laurens Van Lieren har også hatt suksess med Bråten Gårds stasjonshingst Rubiquil hvor ekvipasjen bl.a. har medaljer i EM lag YR.

 Carolyn fra President Dressage Stables har også med seg Evert De Jong som er utdannet berider og Grand Prix rytter, og Philip van Ommen som er en ung talentfull rytter som rir opp unghestene til Carolyn. Han starter i Pavo cup med unghestene og har selv avlshingsten San Shufro ll (6 år) som han deltar i Middels/ St.Georg med.  Evert De Jong skal ha trening på Fredriksborg både fredag og lørdag, samt Clinic på lørdag kveld.

Borge Rideklubb ønsker velkommen til E-stevne 19-20 mai, trening, Clinic og rytterfest. Følg med på klubbens web side www.borgerideklubb.no, eller kontakt Tonje Aasvangen for nærmere informasjon og påmelding.

CLINIC OG RYTTERFEST:

kr 180,- pr Voksen og kr 100,- pr Barn under 16 år. Det vil bli servert Ferske Hvaler Reker eller Pizza buffet inkl 1 drikke.

Send påmelding til: post@borgerideklubb.no eller i sekriteriatet.

Se også omtale på Norges største nettside for Dressur:

http://www.dressursaklart.no/

Se for øvrig disse linkene:

http://www.presidentstudfarm.nl/

www.presidentstallions.nl/

http://www.presidentdressagestables.nl/

 

 

Posted in Arrangementer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *