VDL Bubalu til OL i London

7.juli  ble det offisielt kunngjort at Jur Vrieling og VDL Bubalu deltar  under OL i London. Bubalu som er etter Baloubet du Rouet har forøvrig samme morstamme som vår stasjonshingst VDl Azteca. Den nederlandske landslagstrener Rob Ehrens annonserte følgende OL lag ved det internasjonale stevnet i Aachen:

Jur Vrieling og VDL Bubalu (S. Baloubet du Rouet,  Maikel van der Vleuten og VDL Groep Verdi (S. Quidam de Revel),   Gerco Schröder og Eurocommerce London (S. Nabab de Rêve)   og Marc Houtzager med Sterrehof sin Tamino (S. Numero Uno).   Reserve: Leon Thijssen og Tyson (S. Numero Uno)

Følg VDL Bubalu og Jur Vrieling til OL i London på VDL Studs web-side  her

Posted in Arrangementer, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *