JJ Thirteenfortynine og Maik Kohlschmidt plassert i unghestchampionat

JJ Thirteenfortynine og Maik Kohlschmidt ble plassert i JJ Horses Landschampionat for unge hester. På fredag i FEIs innledende program for 5-åringer ble det en flott 2,plass med 86,4%. Vinner av klassen ble Stall K’s Rosarno og Torunn M Jordet med 87,4%. Thirteenfortynine er norskfødt med Tobajo Picez som far og morfar Voltaire. Eier og oppdretter: Nina Karstensen og Christian Anfinnsen Øien.

På lørdagens finale ble JJ Thirteenfortynine og Maik nr.3 med 82,0%. Her tok Maik forøvrig en seier med JJ Samia(85,4%) og Torunn M. Jordet med Stall K’s Rosarno ble nr.2 (82,4%). Enda et Picez-avkom ble plassert, Eks Ment II Be og Silje Bakken som 4.plassert med 78,8%. Oppdretter og eier er Eva Kindahl.

Resultatliste fredag

Resultatliste lørdag

 

JJ Thirteenfortynine (e,Tobajo Picez – Voltaire – Pilot)

 

Posted in Avkom, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *