Tobajo Eragon (e.Tobajo Picez – Alfas Arnt) til OL-rytter Siril Helljesen

2013 starter godt for vår samarbeidspartner Tobajo Picez v/Tormod Bakke Johnsen. Allerede i løpet av første halvdel av januar kom nyheten om at hans 4-årige hingst Tobajo Eragon (e.Tobajo Picez – Alfas Arnt) er solgt til OL-rytteren Siril Helljesen. Tobajo Sporthorses og Merethe Buer er oppdretter til den lovende unghesten. I tillegg kan man vel kalle det en» DOBBELTSEIER» for Tormod da han også er oppdretter og eier av Eragons far Tobajo Picez! For litt over en uke siden fikk Eragon også billett til Dansk Hingstekåring i Herning som går av stabelen i begynnelsen av mars.

Vi GRATULERER  Siril med en ny lovende unghest! Vi gleder oss til å følge ekvipasjen og vi ønsker Siril lykke til videre!! I tillegg en STOR GRATULASJON til Tobajo Sporthorses v/Tormod Bakke Johnsen, og Merethe Buer, samt Alf Ketil Andresen som er oppdretter og eier av Eragons morfar når hoppen ble inseninert , samt Inger Burum som nå eier Alfas Arnt.

 

Avlshest.no – Tobajo Eragon til Helljesen

 

 

Tobajo Picez (e.Cortez - Pik Trumpf)

Tobajo Picez (e.Cortez – Pik Trumpf)

Alfas Arnt (e.Andiamo - Silvano)

Alfas Arnt (e.Andiamo – Silvano)

 

 

 

Posted in Avkom, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *