Corino Vdl (e.Corrado I – Quinar) står til avlstjeneste i Norge

Corino Vdl, født 2009 (e.Corrado I – Quinar – Romino – Sacramento Song xx) ble premiert og fikk en fantastisk god bedømmelse under Norsk Varmblods hingstekåring i helgen.

Rob Ehrens fra Nederland var rådgivende dommer i sprang

Sprangindeks: 8,2

Sprangprøve:  Teknikk 7,5 – Taksering 8 – Kapasitet 9 – Galopp 8

Ridbarhet 8,5

Testrytters (Søren Hedegaard) kommentar: – Er den bare 4 år? Da er det enda mer imponerende. Den er utrolig ridbar. En veldig kraftfull galopp,  den er veldig balansert og ligger fint i tøylene. Har en utrolig kraft i spranget, man føler virkelig at hesten kommer inn og trykker av og er oppmerksom på bommene. Den gir en virkelig fin fornemmelse

Eksteriørindeks: 8,5

Type 8,5 – Hode/hals/kropp 8,5 – Bein 8 – Skritt 8 – Trav 7 – Galopp 8 – Helhet 8,5

Samlet vurdering:  Passe stor, edel hingst av god type og med godt hingstepreg. Pent hode. Middels lang, velansatt hals. Middels lang, noe umarkert manke. God overlinje. Velforma kryss med god muskelsetning. Gode lår og underlår. Noe spede frambein, ellers gode ledd og vinkler. Hingsten gjør en god sprangprøve med meget god kapasitet og ridbarhet, spesielt under testrytter.

Corino Vdl

Corino Vdl

 

 

 

 

 

 

 

corinoIMG_2836

Posted in Corino Vdl, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *