Gull til Christian Anfinnsen Øien og Vivolinus i NM Sprang

Bare et par måneder etter at Christian Anfinnsen Øien har flyttet tilbake til Norge etter et lenger opphold i Belgia, slår han til og vinner NM i sprang for senior. Han red sin Kwpn-registrerte hest Vivolinus (e.Guidam), og ekvipasjen ledet med 0 feilpoeng etter 1. og 2.avdeling som ble ridd onsdag og torsdag. Etter dagens finale med 2 krevende omganger trakk  Christian og Vivolius det lengste strå og tok en flott sammenlagtseier. Dette lover godt for fremtiden og vi ønsker Christian lykke til videre!

Resultatliste

Kongepokal og gull i NM 2013 - Christian A. Øien

Kongepokal og gull i NM 2013 – Christian A. Øien

Posted in Bråten Gård, Resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *