Azteca Vdl med Beste Sprangføll på årets Føllfestival

Med stor utstråling, moderne type og særdeles god galopp trakk Tobajo Anakin e. Azteca VDL/Aurelio det lengste strå i finalen for sprangføllene.  9 i type, 8 i hode/hals/kropp, 7 i ben, skritt og trav, 9 i galopp og 9 i helhet resulterte i at oppdretter og eier, Tobajo Sporthorses v/Tormod Bakke Johnsen, kunne ta i mot premien på kr.10 000 fra Bråten Gård  og kr.2 000,- for Beste Azteca-føll fra hingsteeier Vdl Stud , Holland.

Vi gratulerer oppdretter og eier med resultatet og ønsker lykke til med føllet i fremtiden!

Hingsteføllet Tobajo Anakin (e.Azteca Vdl - Aurelio)

Hingsteføllet Tobajo Anakin (e.Azteca Vdl – Aurelio)

 

Posted in Azteca Vdl, Føll, Føll 2013, Føllfestival, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *