Vi gratulerer Trine Strømme med fantastisk resultat i Svensk Avel og Sportchampionat

Amazing Playboy er født hos Trine Strømme på Vister i Sarpsborg kommune, og han er oppvokst på Stall Mardal hos Hanne Hjulmad og Örjan Reinholdsson i Sverige. Den 5-årige vallaken er etter Aurelio som har vært stasjonshingst hos JJ Horses/Bråten Gård. Amazing Playboy’s mor er hoppen Caprillis First Lady.

Amazing Playboy er solgt til den kjente svenske  rytteren Royne Zetterman som  red 5-åringen til en flott 4.plass. Det svenske Avel og Sportchampionatet gikk over flere dager og Amazing Playboy var feilfri i alle 3 grunnomganger og fikk 4 feil i finaledagens omhopping. I første omgang var det i alt 207 startende,  og det endte virkelig med suksess for den norskfødte 5-åringen.

Vi gleder oss over resultatet og gratulerer oppdretter Trine Strømme!

Resultatliste

champinatsannons460

 

 

 

Posted in Avkom, Resultater.

One Comment

  1. Takk ! Dette er veldig morsomt og det er veldig deilig å få bekreftet at noe vi hadde stor tro på viste seg å stemme. Vi gleder oss til fortsettelsen :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *