2 avkom etter Tobajo Picez plassert i unghestfinale i Danmark

Med 71 startende i unghestfinalen på Wilhelmborg i Danmark ble det et godt resultat for 2 norskfødte hester. Lars Trier Kjøller red Royal Butterfly til en flott 2.plass. Den 6-årige hingsten etter Tobajo Picez med Roshana (e.Jimtown) som mor er oppdrettet av Knut Erik Halvorsen som driver Stall Johnsten i Råde. Royal Butterfly er også kåret i Norsk Varmblod.

I tillegg red Cathrine Elisabeth Tonna enda et Picez avkom, Chacez med Chania (e.Chapman) som mor til en 15.plass i finalen. Hoppen Chania har tidligere selv vært fremgangsrik i sporten. Ida Lyng er oppdretter til Chacez.

Vi gratulerer med flott resultat!

Resultatliste

Royal Butterfly (e.Tobajo Picez - Jimtown) fra et tidligere stevne i Norge

Royal Butterfly (e.Tobajo Picez – Jimtown) fra et tidligere stevne i Norge

Posted in Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *