Solbakkens Dragonheart og Captain Hook uttatt til DV-kåring i Herning

Den 4-år gamle hingsten Solbakkens Dragonheart (e.Heartbeat – Carolus I) og den norsk-kårede hingsten Captain Hook (e.Cassini II – Contender) fikk billett til Dansk Varmblods hingstekåring i Herning som blir arrangert i begynnelsen av mars inneværende år. Uttaket skjedde under gårsdagens forbesiktigelse som DV Norge arrangerte på Askim Rideklubbs nye anlegg på Trippestadbanen.

Solbakkens Dragonhearts oppdretter er Nina Paulsen. Tobajo Sporthorses v/Tormod Bakke Johnsen kjøpte hingsten som føll av oppdretter ved Føllfestivalen når den gikk av med tittelen «Beste Sprangføll». Høsten 2013 kjøpte topprytteren Nina Bråten seg inn i halve hingsten.

Den 9-årige avlshingsten Captain Hook var stasjonshingst hos oss på Bråten Gård i avlssesongen 2011 og har de par siste årene konkurrert med gode resultater sammen  med sin rytter Nina Bråten. Eier er Stutteri Ekra Gård v/Per Martens og Turid Hammer.

Vi ønsker lykke til i Herning!

Solbakkens Dragonheart (e.Heartbeat - Carolus I)

Solbakkens Dragonheart (e.Heartbeat – Carolus I)

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *