Ny plassering for Lusifer og Hanne Maren på AEG

Hanne Maren Helgedagsrud og henne hest Lusifer (e.Löjtnantshjärta – Lord Mayor) har virkelig funnet tonen og gjennomførte en ny god runde under dagens junior klasse på AEG. Lusifer er oppdrettet av Sigrid Holmen som deretter solgte til familien Tidemandsen. Der fikk Lusifer en god start og kom inn i et profesjonelt  opplegg med  Dannka Tidemandsen som trener. Hennes døtre Ine Suzan og Hege Cecilie har også startet Lusifer med gode resultater og familien Helgedagsrud kjøpte vallaken e.Löjtnantshjärta i 2012.

Vi ønsker Hanne Maren lykke til videre med Lusifer!

Resultatliste

 

Lusifer og Hanne Maren Helgedagsrud

Lusifer og Hanne Maren Helgedagsrud

Posted in Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *