STANDPOINTS HOPPESEIRE 2014 – Momarken

STANDPOINTS HOPPESERIE 2014 – Momarken

Denne serien for varmblodshopper vil gå fra og med 16. februar til og med finalen tirsdag 8. juli 2013. Det vil bli kjørt løp på en rekke av løpsdagene, og grunnlaget vil variere opp til kr. 150.000. Enkelte av løpene vil ha grunnlagsfordel for 4-årige norskfødte hopper. Noen løp vil være med autostart, andre med volte samt tillegg, distansene vil variere.

Hoppene samler poeng ved hver start etter følgende poengberegning: 20 – 12 – 10 – 8 – 7 – 6 – 4 – 2      Øvrige deltakere 1 poeng.

FINALE: 2140m. auto. De 12 hoppene som har sanket flest poeng gjennom kvalifiseringene, er kvalifisert til finalen på Momarken 8. juli. , men må innmeldes aktivt. Førstepremien vil være på kr. 30.000. Ved lik poengstilling fordeles plassene etter høyest startpoeng ved innmeldingstidspunktet til finalen. Grunnlaget som legges til grunn ved innmelding til finalen, er det grunnlaget hesten har ved innmelding til sitt første kval.løp.

Sporene i finalen fordeles ved at de med lavest grunnlag får spor 1, og øvrig sporordning blir:  1 – 8 anmeldte: Spor 1 – 8/      1 – 9 anmeldte: Spor 1 – 6, 9,7,8/                1 – 10 anmeldte: Spor 1 – 6, 9,10,7,8/        1 – 11 anmeldte: Spor 1 – 6, 9,10,7,11,8/       1 – 12 anmeldte: Spor 1 – 6, 9,10,7,11,8,12

Løpene vil bli skrevet ut slik at hoppene i de aktuelle grunnlagene, skal ha tilnærmet lik mulighet til antall starter. Vinneren får gratis sprang og føllavgift med den populære hingsten STANDPOINT. Bedekningsretten tilfaller hoppens eier.

Det er seiersdekken samt gavepremie i samtlige løp i STANDPOINTS  HOPPESERIE. Følg med i Løpsbulletinen når kvalifiseringsløpene kjøres. Hingsten står i avlssesongen oppstallet på Bråten Gård, Rakkestad.

Link Momarken Travbane

Standpoint (e.Andover Hall)

Standpoint (e.Andover Hall)

Posted in Hingster, Standpoint, Standpoints Hoppeserie 2014.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *