Steinlager til Sverige for videre avlstjeneste

Steinlager reiste til Sverige i helgen. Den fantastiske hingsten som kan se tilbake på en stor seiersrekke i flere storløp skal stå til avlsstjeneste hos Björn og Mirjam Olavsson på Stall B.M.W Semin i Sverige inneværende avlssesong.

Steinlager er en stor personlighet og det har vært veldig fint å ha han hos oss. Hingsten har hatt suksess på avlsfronten i Sverige med flere fine avkom som viser seg gode på løpsbanen. Vi tror svenske hoppeeiere  kan få mye glede av hingsten.

Les mer om Steinlager her

Avkom Sverige link

Stall B.M.W Semin link

Steinlager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steinlager og Fred på Bråten Gård før avreise til Sverige

Steinlager og Fred på Bråten Gård før avreise til Sverige

Posted in Hingster, Steinlager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *