Corino Vdl med 0 feil på hinder i dagens unghestfinale

Corino Vdl (e.Corrado I – Quinar – Romino – Strong Statement xx) fortsetter å vise overbevisende hoppning, og avsluttet helgens unghestklasse med 0 feil på hinder. Tormod Bakke Johnsen fortale på telefon fra Drammen at han var kjempefornøyd med en meget ridbar og overbevisende  unghingst. I flg. Tormod ble det imidlertid en ekstra volte som han imidlertid tar bare på «sin egen kappe». Nå er det 2 dager hjemme og tilbake til siste konkurransehelg i Drammen førstkommende torsdag.

Følg oss videre  under siste fase av Springtour

Corino Vdl og Tormod Bakke Johnsen under AEG tidligere i år, februar 2014

Corino Vdl og Tormod Bakke Johnsen under AEG tidligere i år, februar 2014

 

Posted in Corino Vdl, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *