Turboline DK’s andre seier i Standpoints Hoppeserie 2014

Turboline DK vant sin andre seier i Standpoints Hoppeserie 2014 på Momarken i kveld, denne gang med Lars Anvar Kolle i sulkyen. Forrige seier i  serien vant den 4-årige hoppen e.Quatre Juillet FR – Speedy Herve US)  i begynnelsen av april. Turboline DK er oppdrettet i Danmark og eies av Gry Slattum.

Det ble 2 løp i «Standpoints Hoppeserie 2014» i kveld pga. av mange påmeldte hester, og det andre løpet ble vunnet av Vangus G.T. Den 5-årige hoppen e.Angus Hall – Deliberate Speed er oppdrettet av Terje Hotvedt og eier er Kjell Skatvedt og Odd Andersen. Det var Thor Borg som kjørte Vangus G.T. til seier.

Resultat

Resultat

Standpoints Hoppeserie 3

Posted in Hingster, Standpoint, Standpoints Hoppeserie 2014.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *