B.B.S Sugarlight vant en spennende duell med Support Justice

For en fantastisk travhest B.B.S Sugarlight er! Det var en fornøyelse å følge hesten i Anders Jahres Pokalløp på Jarlsberg Travbane i dag. I tillegg er det bare å ta av seg hatten for hestens eier/trener Fredrik Solberg og gratulere med seieren. Løpet var spennende fra start til mål, men spesielt på oppløpet når B.B.S Sugerlight viste klasse, svarte på tiltale og holdt unna meget gode Support Justice som tok 2.plass i løpet. Det var Johan Untersteiner som kjørte B.B.S Sugarlight i løpet. Eier er Stall Sugarlight v/Fredrik Solberg & Gunnar Karlsen og hesten er oppdrettet i Sverige.

Vi gleder oss til å følge B.B.S Sugarlight videre , og ønsker Fredrik Solberg og teamet rundt hesten lykke til i fremtiden!

Resultat

IMG_39266

 

 

 

 

 

 

IMG_39200

 

 

 

 

 

IMG_39377

 

 

 

 

 

 

IMG_39333

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_39288

 

 

Posted in Trav.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *