Corino Vdl med 2 feilfrie runder i Drammen

Både i torsdagens og fredagens 5-årsklasse kunne Tormod Bakke Johnsen og Corino Vdl (e.Corrado I – Quinar) vise til Clear Round.

Under søndagens finale hoppet Corino Vdl like overbevisende, og var feilfri til de tre siste sprangene på banen. Da ble det riv på 1.hinder i kombinasjonen og siste hinder på banen før mål. En lettere irritert rytter tok på seg skylden for 8 feil. «Hadde jeg bare ikke ridd så dårlig inn til  kombinasjonen kunne vi vært feilfrie i dag også» sier Tormod som var veldig fornøyd med hingsten. Det var forøvrig mye feil i finalen, kun 3 feilfrie i grunnomgangen og flere ekvipasjer ble eliminert på vannhinderet. Klassen ble vunnet av Viktoria Gulliksen og Vangog (e.Le Tot De Semilly – Casall)

Resultat – UH 1,10m – 5 års

Resultat – UH 1,15m – 5 års 

Resultat – UH 1,20m – 5 års

Corino Vdl (e.Corrado I - Quinar)

Corino Vdl (e.Corrado I – Quinar)

 

 

Posted in Corino Vdl, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *