Beste Sprangføll e.Azteca Vdl

Bull’s On Air (e.Azteca Vdl – Tobajo Picez) gikk av med seieren og ble Beste Sprangføll på NV Region 2’s utstilling på Ekra Gård lørdag 30.august. Hingsteføllet som eies av Connie Bull konkurrerte om denne tittelen med Wood if chi’can (e.Corino Vdl – Concreto) som allerede var utnevnt til  Beste Hoppeføll Sprang, eier og oppdretter er familien Eik Wood. Begge ble Klasse 1 føll og kvalifisert til NV’s Eliteskue i slutten av september.

I tillegg var det et annet hoppeføll e.Corino Vdl som ble Klasse 1 føll og kvalifisert til finale på NV’s Eliteskue, Lund’s Calledra Linette med Pontus som morfar, oppdretter og eier er Linn Therese Fjelldalen

Resultat:

Bull’s On Air: 9 – 8 – 8,5 – 8.5 – 8.5 – 8,5 – 8,5  Stort hingsteføll av meget god type. Pent hode. Middels lang, velansatt hals. Litt steil skulder. God manke. God overlinje. Velformet kryss. Gode bein. Gode ledd og vinkler. Ledig, godt skritt. Taktmessig trav med god bæring. Galopp: Veivinnende og velbalansert med god bæring. Helhetsinntrykk: Stort hingsteføll av meget god type. God kroppsbygning. Gode bein. Meget gode bevegelser. Klasse 1. Dagens sprangføll

Wood if chi’can: 8 – 8 – 8 – 7,5 – 7 – 8,5 – 8  Passe stort hoppeføll, edel og høystilt. Velansatt og velformet hals. God skulder og manke. Godt muskelsatt kryss. Gode velstilte ben. Gode ledd og vinkler. Taktmessig ganske ledig bevegelse i skritt. Trav: Lett, taktmessig, ønsker mer bakbeinsaksjon, Galopp: Velbalansert og god bæring. Helhetsinntrykk: Passe stort føll. Edelt og høystilt. God kroppsbygning. Velstilte bein og meget god galopp. Klasse 1. Beste hoppeføll Sprang

Lund’s Calledra Linette: 8 – 8,5 – 8 – 8 – 7 – 8 – 8   Middels stor, harmonisk, godt kjønnspreg, edel.  Velansatt og velformet hals. God skulder og manke. Velformet kryss. Velstilte gode bein. Ledig, veivinnende og avspent skritt. Taktmessig trav. Galopp: Velbalansert og veivinnende, noe på forparten. Helhetsinntrykk: Middels stort edelt hoppeføll og god type. Velstilte gode bein og gode bevegelser. Klasse 1

Vi gratulerer med flott resultat og ønsker lykke til i finalen på Eliteskue.

Bull's On Air (e.Azteca Vdl - Tobajo Picez - Cicero V&L)

Bull’s On Air (e.Azteca Vdl – Tobajo Picez – Cicero V&L)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lund's Calledra Linette (e.Corino Vdl - Pontus - Falstaff)

Lund’s Calledra Linette (e.Corino Vdl – Pontus – Falstaff)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wood if chi'can (e.Corino Vdl - Concreto)

Wood if chi’can (e.Corino Vdl – Concreto)

Posted in Azteca Vdl, Corino Vdl, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *