Lusifer beste norskfødte i NM

lusifer5-åringen Lusifer (e. Löjtnantshjärta) og Hege Tidemandsen fra Solør gjennomførte et flott NM for unghest i Arendal. Lusifers oppdretter er Sigrid Holmen og eier er Ine Tidemandsen. Det var mange 5-åringer til start, hele 26 stk. Lusifer gikk en flott feilfri runde i 1. kvalifisering på fredag og fulgte opp dagen etter med kun 4 feil.

I den avsluttende finalen gjentok Lusifer og Hege resultatet fra 1. kvalifisering og fikk 0 feil. Ekvipasjen stod igjen med bare 4 feil sammenlagt etter 3 avdelinger og ble nr. 8 i mesterskapet. Lusifer ble dessuten «Beste Norskfødte 5-åring». Det var meget jevnt blant de 9 beste, hvorav 5 ekvipasjer med totalt 0 feil og de neste 4 ekvipasjer med 4 feil. Seieren gikk til Jon Fagerås på Day Trader (e.Quite Hopeful).

Vi gratulerer og gleder oss til å følge Lusifer i fremtiden! 

 

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *