STINE GØTESEN

Stine Gøtesen driver egen virksomheten med trening og utdanning av hester, innridning av unghester, formidling av salgshester og undervisning. For tiden leier Stine flere bokser på Gevelt Ridesenter, men i mars 2009 flytter hun til Skauen Ridesenter i Vestfold som nå er kjøpt av familien Gøtesen. Her vil Stine få enda bedre muligheter til å utvide sin virksomhet. Som konkurranserytter har Stine har mange gode resultater i Breeders og unghestchampionat, samt plasseringer opp til Intermediare dressur.

Vi ble kjent med Stine for ca. 6 år siden mens hun jobbet hos JJ Horses på Solberg Gård i Trøgstad. Hennes jobb var primært innridning av unghester. Gjennom hennes innridning av vårt eget oppdrett, Lt Lionheart (e. Löjtnantshjärta – Diamond) fikk vi meget god erfaring med Stines håndtering og innridning av unghester. Lionheart var bare 3 år og han fikk en veldig god start på livet som ridehest med Stine som første rytter.

Planene for Lionheart var imidlertid sprang og feltritt og han ble derfor sendt til Stall Brunes i Sverige for videre utdanning. Det viste seg imidlertid at Lionheart hadde et spesielt godt talent for dressur og Ellen Brunes anbefalte oss å satse på denne grenen. Lionheart ble derfor sendt tilbake til Norge i 2006 og videreutdannet hos Stine som også har blitt deleier i hingsten. Ekvipasjen har flere seire og plasseringer i Prix St. George og Intermediaire I sesongen 2008.

Stines nettside: www.gotesen-dressur.no