RESULTATER

falsterbo-2005-001b

  • Nr. 1 i sprang og nr. 2 i gangarter ved kvalitetsbedømmelsen for 4-åringer i 1997, hvor han fikk toppkarakteren 10 i galopp, 8 i skritt og 7 i trav. Videre fikk han 9 for fremadbydning, samarbeidsvilje og utviklingsmulighet og 9 i teknikk og sprangkapasitet under rytter.
  • Seier i Falsterbo Hunting 2005 under Falsterbo Horse Show
  • Seier i Falsterbo Hunting 2006 under Falsterbo Horse Show
  • Seier og plasseringer i 1,30m og 1,40m sprang på nasjonalt nivå i Sverige
  • Plasseringer i 1,50 m sprang på nasjonalt nivå i Sverige

Rytter: Ellen Brunes, Stall Brunes AB, Sverige

logo

SEIER TIL LÖJTNANTSHJÄRTA OG ELLEN BRUNES I FALSTERBO HUNTING 2005
Löjtnantshjärta og Ellen slo begge forhåndsfavorittene, Piia Pantsu (fjorårsvinner) og John Hickey! Som eneste feilfrie ekvipasje i banehoppingen og et raskt tempo i terrenget gikk de inn som vinner av den prestisjefylte klassen! Etter målpassering sto jubelen i taket i den norske leiren!

LÖJTNANTSHJÄRTA OG ELLEN BRUNES GJORDE DET IGJEN
Löjtnantshjärta og Ellen Brunes tok igjen en fantastisk seier i Huntingen under Falsterbo Horse Show 2006. Ekvipasjen slo verdensstjerner som Piia Pantsu med Ypäjä Karuso og Magnus Gällerdal med Keymaster.

Sitat fra svenske aviser:
«Ellen och Löjtnantshjärta gjorde det igjen. Paret som trotsar all logikk. Enligt alla rådande lagar borde det vara omöjligt. Lille Löjtnantshjärta trotsade alla lagar när han andra gången i rad vann Falsterbo Hunting med Ellen Brunes i sadeln. Med mycket vilja och god hoppförmåga var han före två OS- og VM-hästar.»