Hoppeføll (e.Cicero Van T & L u.Lesley)

Enda en hyggelig beskjed har kommet fra en oppdretter. Sigrid Holmen fikk et velskapt hoppeføll cicero-lesley-iiietter Cicero Van T & L. Føllet ble født 25.april og moren heter Lesley. Denne hoppen har også avkom både e.Laurin og Löjtnantshjärta fra før. Hennes avkom Lusifer (e.Löjtnantshjärta) født 2003 ble i fjor Beste Norskfødte 5-åring i Norsk Breeders Trophy og NM for 5-åringer.  Vi ønsker Sigrid Holmen lykke til med det nye føllet e.Cicero. Vi  oppfordrer alle oppdrettere som har inseminert med hingstene våre om å sende inn bilde og melding når føllene blir født. Da legger vi gjerne opplysninger ut på vår hjemmeside.

 

 

Hoppeføll e.Cicero Van T&L med Lesley som mor

Hoppeføll e.Cicero Van T&L med Lesley som mor

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *