Hingsteføll (e.Tobajo Picez u.Cayenne)

Nå kommer de herlige føllene som «perler på en snor». Like flott hver gang vi får beskjed om et nytt føll som er født. Derfor oppfordrer vi alle som brukte stasjonshingstene våre i fjor om å sende oss bilder og info om føllet (fødselsdato, kjønn, avstamming, oppdretter og eier). Gjerne noen ord om føllets mor og eventuelt en hyggelige historie om «mor og barn».

Hingsteføll e.Tobajo Pices

Hingsteføll e.Tobajo Picez

13.mai ble det født et nytt hingsteføll hos Tobajo Sporthorses v/Tormod Bakke Johnsen i Halden. Føllets mor heter Cayenne (e.Come Back I) og far er Tobajo Picez.  Silje Hagren eier Cayenne og er oppdretter, mens Tobajo Sporthorses er føllets eier. Cayenne har tidligere fått 2 føll, Silje Hagren er oppdretter og eier til begge, den ene er en 3-års vallak, Carpe Diem e.Cicero (Equest Carnute – Hertbreaker) og den andre er en 1-års hoppe, Unbeatable Class  e.Unbelivable (Concorde – Libero H).  Silje har allerede ridd inn Carpe Diem som har et herlig temperament og har en positiv innstilling til ridningen.

Vi ønsker dere alle lykke til med hestene i fremtiden!

 

 

picez-cayenne

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *