Hoppeføll (e.Bergeruds Aragorn u.Buffy)

I tillegg til Bergerud Ares ble det født enda et føll den 16.mai på Bergerud Gård i Østfold, denne

Bergeruds Alecto

Bergeruds Alecto

 gang var det Bergeruds Alecto som så dagens lys på samme dag som Norge overlegent vant Melody Grand Prix.  Hoppeføllets mor er den pintofargede hoppen Buffy og Bergeruds Aragorn (e.Alfas Arnt – Cannon Row xx) som far.

Det skulle vise seg at familien Bergerud fikk mer å gjøre enn bare forberedelser til den store nasjonaldagen. I løpet av to dager kom føllene som «perler på en snor». Det 3.føllet ble født på 17.mai,  hoppeføllet Bergeruds Asti som også er etter Bergeruds Aragorn med hoppen Quinta (e.Donnerschlag – Flaneur) som far.

Vi ønsker familien Bergerud lykke til med deres hesteoppdrett i fremtiden!

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *