Hingsteføll (e.White Talisman u.Purona)

Vi gratulerer Cathinka Leren med et flott hingsteføll (e. White Talisman) som ble født på Lerenp1010312 Gård, Dovreskogen 24.mai. Hingsteføllets mor er Purona som Cathinka tidligere har startet dressur på. I tillegg til Purona har Cathinka for tiden følgende 3 avlshopper:  Elitehoppen Nicita (e.Chirac) med føll (e.Louis Vitou), Anabel (e.Animo) som har føll (e.Cicero Van T & L) og Daim (e. Scwadroneur) som ikke har føll ved foten i år . Vi ønsker Cathinka lykke til med sitt oppdrett!

 

Hingsteføll

Hingsteføll

Cathinka er oppdretter til det flotte hingsteføllet

Cathinka er oppdretter til det flotte hingsteføllet

Hingsteføll e.Tobajo Picez sammen med sin mor Purona

Hingsteføll e.Tobajo Picez sammen med sin mor Purona

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster.

One Comment

  1. Så nydelig denne var! Vi vil gjerne ha ett hingsteføll etter Talisman. Hvis noen vurdere selge så kan de gjerne ta kontakt med oss. Vi har nemlig selv kun fått hoppeføll etter han :o) Se våre føll etter Talisman og om han på vår hjemmeside http://www.stalholtaas.no MVH Sissel Holtaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *