Årets første føll på Bråten

Den tidligere kaldblodstraveren Maia Mollyn fikk et stort og  velskapt hoppeføll på mandagskvelden den 25.mai. Rutinert som Maia er gikk fødselen unna på kort tid. 1073817Vi har vært oppe flere netter for å følge med henne da juret hennes har vært sprengt med vokspropper de siste dagene. Vi skjønte raskt at det var et livskraftig føll som allerede etter 15 min var på beina, og i løpet av den neste halvtimen hadde den herlige skapningen funnet fram til råmelka.

Maia har stått oppstallet hos oss siden 2007 og hun er en utrolig avlshoppe. Maia har et godt temperament og har selv flere seire og premier som traverhest. Hun er en fantastisk mor, melker godt og får veldig fine avkom. Hun er ukomblisert å ha på stallen og alle på Bråten har blitt veldig glad i henne. 1073848Årets hoppeføll har Mo Odin som far og Maia selv er etter den velkjente Atom Vinter. Hoppeføllet har også en søster som heter Maia Vår, en 1-åring e.Lom Elden. Oppdretter og eier er Kjell og Astrid Haugland

Vi gleder oss til å følge Maia og hennes avkom i fremtiden, samtidig ønsker vi Kjell og Astrid lykke til med hestene!

Posted in Bråten Gård, Føll, Føll 2009.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *