Hoppeføll (e.Indoctro)

Et  flott edelt hoppeføll ble født onsdag kveld den 3.juni hos oss.

10 min gammelt

10 min gammelt

May Day (e.Julio Marinér xx – Emillion) gjennomførte fødselen uten problemer  og føllet sto på beina raskt for å søke etter melk. May Day er en fantastisk hoppe med både seire og plasseringer i sporten og som har startet på Grand Prix – nivå i sprang. Føllets far er Indoctro (e.Capitol – Caletto I),  en meget anerkjent avlshingst i Holland. Han har bl.a. fått utmerkelsen «Preferent»  på bakgrunn av sine avkomsresultater. Han har avlet flere kårede hingster, samt avkom med internasjonale prestasjoner. Vi er meget takknemlige for at May Day ble drektig med frossensæd på Indoctro i fjor og det er fantastisk moro å se resultatet av et velskapt føll i år. Vi gleder oss til å følge May Day’s avkom i fremtiden. Landslagsrytter Chrstian Anfinnsen Øien er også med som oppdretter og eier av May Day og hennes føll.

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster, Video.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *