Hoppeføll (e.Tobajo Picez u.Bam Bam xx)

conseths-n-joy3Vi har fått enda en melding om et føll som er født.

Conseth’s N Joy e.Tobajo Picez. Conseth´s Joy (C Joy) så dagens lys tidlig på morgenen 31.5 hjemme hos Anne Grethe Skjølseth. I følge Anne Grethe kom hoppeføllet selvsagt mellom to «føllvakter» så ingen fikk det med seg – hun var en av de som «plutselig» bare stod der. Føllet har fullblodshoppa Bam Bam som mor og Anne Grethe kjøpte henne drektig i vinter av Julianne T. Devold.

Anne Grethe forteller at hun er første gangs følleier og det innebærer jo at man blir litt nervøs når hoppa begynner å vise tegn på utmattelse og  dehydrering. Bam Bam la seg ned og måtte jages opp fordi føllet ville ha  mat. Etter hjelp og instrukser fra veterinær som kom for å sjekke hoppen ordnet heldigvis alt seg.  Føllet, C Joy er i form og driver nå galopptrening i boksen sin.
Conseth's N Joy

Vi takker Anne Grethe for bilder og info om Bam Bam og Conseth’s N Joy.  Lykke til hestene i fremtiden!

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *