Beiteslipp på Bråten Gård

beite-132

I mai/juni er det endelig beiteslipp på Bråten Gård. beite-92Vi har inndelt beitene våre i flere grupper. Det er inndelt i 3 forskjellige hovedbeiter for unghester som er fordelt på 1-års hingster, 2-års hingster og 1-/2-års hopper. Vi er heldige da eiendommen ligger langs Glomma og de fleste beitene grenser derfor naturlig til vann. I tillegg er det variert terreng med gressbeiter og en del skog som hestene kan gå i. I år har vi ikke kunne ta i mot så mange unghester på beite som vanligvis fordi vi har pløyd opp og sådd om deler av arealet slik at vi får enda mer tilgang på gode beiter til neste sommer (2010). Det er viktig for unghestene å komme på beite og spesielt hingstene har veldig godt av å gå i flokk.

2-års hingster på beite

2-års hingster på beite

beite-15

beite-1

beite-10

beite-7

beite-12

beite-31

Tristan (e.Aurelio) og 1349 (e.Tobajo Picez - Voltaire)

Tristan (e.Aurelio) og 1349 (e.Tobajo Picez - Voltaire)

beite-4

Oki Doki Hästak (e.Heartbeat) - Fotograf: Oppdretter Susanne Laup

Oki Doki Hästak (e.Heartbeat) - Fotograf: Oppdretter Susanne Laup

Posted in Bråten Gård.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *