Silje Ludvigsen vant 6-års finalen

Silje Ludvigsen og vallaken Leonce L  (e.Leonce) vant både 2.kvalifisering og finalen i Tobajo Sporthorses’ 6-års klasser. Mens Marc Bettinger fra Tyskland (også seier i 1. kvalifisering og finalen for 5-åringer) vant 1.kvalifisering i 6-årsklassen, denne gang på hingsten Bal Pare (e. Balou du Rouet).

Seier i både 2.kvalifisering og finale i 6-års finalen sponset av Tobajo Sporthorses  Foto: Avlshest.no

Seier til Silje Ludvigsen og Leonce L (e.Leonce) i både 2.kvalifisering og finale i 6-års finalen sponset av Tobajo Sporthorses Foto: Avlshest.no

Vi gratulerer Silje med seier i begge klassene! Vel fortjent av en meget god rytter. Vi på Bråten Gård har hatt gleden av å bli kjent med Silje gjennom hennes tilridning av unghest fra oss.  Silje er målbevisst, kan vise til gode resultater og er meget dyktig med utdannelse av unghester. Hun er absolutt en av flere gode ryttere i Norge som burde vært brukt mer i forbindelse med utdanning av spranghester. Vi gleder oss derfor over Siljes resultater i  Drammen!

Les mer om 6-års klassene hos Avlshest.no på følgende linker

Posted in Resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *