Lt Gjulems Primera til Falsterbo Horse Show

Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta)

starter under årets  Falsterbo Horse Show 15.juli. Primera og den svenske rytteren Enar Tollig skal ut i den prestisjefylte Falsterbo Hunting som pleier å gjennomføres med fullsatte tribuner på den store arenaen i Falsterbo. Hunting-klassen er krevende med ca. 30 hinder bestående av båda banehopping og terrenghinder.  Her er det både sprang- og feltrittsryttere som møtes i konkurranse, og det er fordelaktig med en modig hest som i tillegg er forsiktig på hinder.   Primera deltok også i fjorårets Hunting, da med Enar Tollig’s samboer Ellen Brunes som rytter. Primera’s søster Lt Karisma (e.Löjtnantshjärta – Allos xx)  startet  Falsterbo Hunting 2007,  og Löjtnantshjärta (Leuthen I – Utrillo)  vant sensasjonellt to år på rad i 2005 og 2006. 

Lt Gjulems Primera og Ellen Brunes i Falsterbo Hunting 2008

Lt Gjulems Primera og Ellen Brunes i Falsterbo Hunting 2008

Lt Gjulems Primera står til daglig i trening på Stall Brunes i Sverige og den 8-årige hoppen har startet 1.35m sprang. Primera’s oppdretter og eier er Eva Holmsen i Rakkestad som også eier Primera’s mor Herbie (e.Olympic Coctail)

Vi ønsker lykke til i Falsterbo!

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *