Hingsteføll (e.Cicero T&L u.Gina-Ginelli)

Vi har fått en hyggelig mail Cicero-Gina-7 og bilder fra Ina Cecilie Hansen i Tønsberg  som fikk et flott hingsteføll 24.juni.  Ina Cecilie kan fortelle følgende om hoppa Gina-Ginelli og hennes føll etter Cicero Van   T & L:

Om morgenen den 24 juni oppdaget Ina Cecilie at hennes hoppa Gina-Ginelli hadde født et FINT hingsteføll ca 11 dager før termin. Om kvelden St. Hansaften sjekket hun hoppa, men fant ut at hun sikkert ikke skulle få noe føll ennå. Der tok Ina C. grundig feil, for føllet hadde nok levd i flere timer før hun oppdaget det.

Heldigvis gikk alt bra. Hingsteføllet var en god del mindre enn helsøstra (Uno’s Chic-Chinelli) som ble født i fjor, men nå har han vokst og blitt «stor». Galopperer rundt, hopper i det høye gresset, bukker litt og steiler på mamma. Siden gutten har en flott hjertefomet stjerne i panna, tror vi at han skal hete Uno’s Corazon T&L (Corazon betyr hjerte på spansk) sier Ina Cecilie.  

Vi ønsker Ina Cecilie lykke til med Uno’s Corazon T&L og hans helsøster i fremtiden!

Gina-Ginelli og hennes hingsteføll e.Cicero Van T & L

Gina-Ginelli og hennes hingsteføll e.Cicero Van T & L

Uno's Corason T&L

Uno's Corazon T&L

Cicero-Gina-5

Cicero-Gina-4

Cicero---Gina-II

Vi takker Ina Cecilie for fine bilder av Uno's Corazon T&L

Vi takker Ina Cecilie for fine bilder av Uno's Corazon T&L

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster.

One Comment

  1. Hej!Oj då är ni inte så långt ifrån mig då Hoppas ni får upp värmen! Jag vet hur det känns med 9 grader inne! Det tillhör min vardag haha Var är er stuga någonstans?Ha de bra!/Jonna

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *