Enda flere påmeldte – totalt 75 føll

75 påmeldet føll til føllfestivalen som Bråten Gård og JJ Horses arrangerer 30.juli på Jørgentvedt Gård.  Her er det avkomsklasser for stasjonshingstene, samt klasser for importhingster, fordelt på sprang- og dressurbtonet avstamming.

 

 

Foto: Åsa Pernes

Foto: Åsa Pernes

 

Fordelingen av påmeldte føll er følgende: 35 føll med sprangbetonet avstamming og 40 føll med dressurbetonet avstamming. Det er gledelig å se at vi har klart å vekke interesse for føllutstilling blant oppdrettere både på sprang- og dressursiden.  P.g.a. stor interesse og påmelding må vi starte bedømmelsen et par timer tidligere enn opprinnelig planlagt. Første avkomsklasse sprang begynner kl. 8.00 og vi holder på frem til lunsj, deretter vil avkomsklasser dressur gå av stabelen.

Det er 7 klasser fordelt på følgende hingster: Kingsland SM, Tobajo Picez, Cicero Van T&L og importhingster sprang, samt White Talisman, Louis Vuitton og importhingster dressur.

Det blir flotte premier med kåring av 7 klassevinnere som går videre til en avsluttende premiering om Føllfestivalens «Beste Sprangføll» og «Beste Gangartsføll».

Deltagere og publikum er hjertlig velkommen! Vi gleder oss til å se dere!

Posted in Føll, Føll 2009, Føllfestival.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *