Beste Sprangføll til Bråten Gård

Beste Sprangføll under årets Føllfestival ble vårt eget oppdrett i samarbeid med Christian Anfinnsen Øien.

Beste Sprangføll  Incredible Hot (e.Indoctro - Voltaire - Pilot)

Beste Sprangføll Incredible Hot (e.Indoctro - Voltaire - Pilot)

Hoppeføllet Incredible Hot (e.Indoctro – Voltaire – Pilot) som er født hos oss på Bråten Gård 3.juni i år ble kåret til Beste Sprangføll. Den danske dommer Poul Gaugaard ga føllet følgende beskrivelde: Et harmonisk, velreist og storrammet føll av særdeles god type. Et muskuløst føll med god smidighet, godt trav og en særdeles god galopp. Karakterer: 9 – 9 – 8 – 7 – 8 -9   Helhetskarakter: 9

Pay Day (e.ndoctro - Julio Marinér xx - Emillion)

Pay Day (e.ndoctro - Julio Marinér xx - Emillion)

Det ble også vist et annet av våre føll på festivalen. Hoppeføllet Pay Day (e.Indoctro – Julio Marinér – Emillion),  født på samme dag (3.juni)  som Incredible Hot, fikk også  en god bedømmelse med følgende beskrivelse: Et harmonisk føll av særdeles god type med godt feminint preg. Velbalansert galopp. Karakterer: 9 – 9 – 8 – 7 – 7 – 8  Helhetskarakter: 9

Foto: Hilde Haugsrud

Posted in Bråten Gård, Føll, Føll 2009, Føllfestival, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *