Tobajo Pik Disney vant 4-års Cup

Stasjonshingsten Tobajo Pik Disney (e.Tobajo Picez – Walt Disney) og Trude Hestengen  vant dagens 4-års Cup i Dressur under Elitestevne i Drammen med hele 80,25%.  Nr.2 ble Tone Marie Jorden på Centano med 73,625%.                                 

I tillegg til at Pik Disney har betjent hopper til inseminering på vår avlstasjon i år har avlshingsten tidligere startet to 4-års Cup’er . Resultat etter dagens klasse er to seire og en 2.plass hvor han i samtlige klasser har gått over 80%,  noe vi er svært fornøyd med. I tillegg er dette ekstra morro for de oppdrettere som har brukt han på hoppene sine i år.

Vi ønsker Trude Hestengen og Tobajo Sporthorses lykke til med hingsten på konkurransebanen i fremtiden!

Posted in Avkom, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *