Føllet Tobajo Pik Disney II er solgt

Hingsteføllet Pik Disney II bare noen dager gammel på bildet

Hingsteføllet Pik Disney II bare noen dager gammel på bildet

Det 3 måneder gamle hingsteføllet Tobajo Pik Disney II er solgt til dressurrytteren Trude Hestengen. Føllet ble nr.2 i avkomsklasse for Tobajo Picez på Føllfestival arrangert av JJ Horses og Bråten Gård 30.juli.  Karakterer: 9 – 8 – 8 – 8 – 9 – 9.  

Tobajo Pik Disney IIt er helbror til den 4-årige kårede avlshingsten Tobajo Pik Disney,  far er Tobajo Picez og mor What’s Up (e.Walt Disney). Tobajo Sporthorses er oppdretter av både far og begge sønnene. Trude Hestengen er en dyktig dressurrytter som konkurrerer på Grand Prix-nivå i Norge. Hun rir også på føllets helbror Tobajo Pik Disney. Dette er et bevis på at norske ryttere satser på norskfødte hester – en fremgang i samarbeid mellom sport og avl.

Vi ønsker Trude lykke til med føllet i fremtiden!

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *