Stasjonshingster med 6 føll til finalen

Av 9 klasse I føll var 6 av dem etter fjorårets stasjonshingster på Bråten Gård.

Vi  gratulerer alle oppdrettere  som fikk klasse I føll under Region Østfolds  føllskue i helgen.   VI  ØNSKER  DERE LYKKE  TIL  I  FØLLFINALEN!

Bergeruds Ares (Bergeruds Aragorn – Blue Hors Romanov)  8 – 8,5 – 8 – 7,5 – 8 – 8,5 – 8 .  Oppdretter og eier: Ole Kristian og Kristine Bergerud.    Eranthis (Tobajo Picez – Pablo)  8 – 9 – 8 – 7 – 7 – 8 – 8.  Oppdretter og eier: Mary Best Granly.   Mellebys Contador (Cicero Van T&L – Löjtnantshjärta)  8 – 8 – 8 – 8 – 7 – 8 – 8.  Oppdretter og eier: Ann Mari Bjerring Strand.  Sagatuns Cartwright (Cicero Van T&L – Falstaff) Oppdretter og eier: Camilla Halvorsen.  Tobajo Pik Disney II (Tobajo Picez – Walt Disney)  Karakterer: 9 – 9 -7,5 – 8 – 9 – 8,5 – 9.    Oppdretter: Tobajo Sporthorses.  Eier: Trude Hestengen.   Tobajo PiriPiri (Tobajo Picez – Come Back)  7,5 – 7,5 – 7,5 – 8,5 – 8 – 8 – 8.  Oppdretter: Silje Hagren. Eier: Tobajo Sporthorses 

Se så flott han er - Sagatun's Cartwright (e.Cicero Van T&L - Falstaff) med sin oppdretter og eier Camilla Halvorsen.  Foto: Avlshest.no

Se så flott han er - Sagatun's Cartwright (e.Cicero Van T&L - Falstaff) med sin oppdretter og eier Camilla Halvorsen. Foto: Avlshest.no

Posted in Føll, Føll 2009, Føllfestival, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *