Fremgangsrike norske hester i Sverige

 

No Doubt (e.Ladiesdream - King of Clubs)

No Doubt (e.Ladiesdream - King of Clubs)

No Doubt (e.Ladiesdream u.Euroflower xx e.King of Clubs xx) og Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta u.Herbie e.Olympic Coctail) er to av flere norskfødte hester som konkurrerer fremgangsrikt i Sverige. No Doubt og Lt Gjulems Primera er 2 hester i team «Stall Brunes» som  i år har tatt flere plasseringer på nasjonalt og elite-nivå i Sverige. Begge hoppene har debutert i 1,40m denne sesongen. Senest i Jönköping denne helgen tok No Doubt en seier i 1,30m med Ellen Brunes, og Lt Gjulems Primera to plasseringer i 1,30m med Jon Wikstrøm i  salen. Bitten Aaberg er oppdretter av No Doubt og Eva Holmsen er oppdretter av Lt Gjulems Primera, begge hoppene er født i 2001.

Vi ønsker lykke til i fremtiden!

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *