Tobajo Picez på Gallashow Flyinge

I november la World Breeding Federation for Sport Horses sitt Gallashow på Flyinge.

Tobajo Picez

I den forbindelse var bl.a.  avlshingster fra de nordiske avlsforbundene invitert. Av kårede hingster fra Norge var det Tobajo Picez (e.Cortez – Pik Trumf) og hans sønn Tobajo Pik Disney (e.Walt Disney) som ble vist.

I samarbeid med Tobajo Sporthorses har begge hingstene i avlssesongen 2009 vært tilgjengelig på vår avlstasjon (Bråten Gård) i Rakkestad . Tormod Bakke Johnsen er oppdretter og eier av Tobajo Picez. Hingsten hadde over 30 hopper under avlssesongen 2009  samtidig som han  konkurrerte på sprangbanen. 

 Se video av Tobajo Picez fra Gallashow på Flyinge:

http://sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_lund/article564221.ece

Posted in Føll, Hingster, Tobajo Picez, Video.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *