Nye hingster på Bråten i 2010

 

Royal Olymp (e.Rohdiamant - Florestan I)

Royal Olymp (e.Rohdiamant - Florestan I)

Vi har gelden av å kunne presentere den internasjonale hingsten Royal Olymp (f.Rohdiamant –  mf.Florestan I)  som er kåret i flere europeiske avlsforbund (Oldenburg, Mecklenburg, Brandenburg-Anhalt, Sachen-Thüringen, Reinland, Westfalen, de sydtyske forbund, Finland og Norsk Varmblod).  Royal Olymp har gode avlsresulteter med avkom på høyt nivå i sporten og 5 kårede sønner i Tyskland. 

 

 

 

I tillegg gleder vi oss til å kunne tilby hoppeeiere inseminering med den 3-årige avlshingsten San Diego f.Sansisco (Sandro Hit – Rohdiamant)  mf.Arpeggio.   San Diego er kåret i Mecklenburg PKS, Norsk Pinto og Norsk Sportsponny.  Det vil bli lagt ut  mer info med flere bilder og video av begge hingstene på vår web-side i løpet av kort tid.

San Diego (Sancisco e.Sandro Hit

San Diego (Sancisco e.Sandro Hit)

Posted in Bråten Gård, Hingster.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *