Indoctro topper KWPN’s avlstatistikk

Indoctro (e.Capitol I – Caletto II) var den av spranghingstene i KWPN som fikk flest bedekninger i 2009 med 275 hopper. Som nr.2 ble Zirocco Blue VDL (e. Mr. Blue) med 243 bedekninger. Begge hingstene kommer fra en av Hollands største oppdretter og hingstestasjon VDL Stud v/Lageweg.

Indoctro har selv konkurrert og har avkom på internasjonalt nivå i sporten. Hingsten ligger også som nr.15 blant verdens beste spranghingster på WBFSH’s Stallion Ranking 2009. Senest i år (2010) fikk Indoctro tre 3-årige sønner kåret i KWPN. Bråten Gård har i samarbeid med Christian Anfinnsen Øien 2 flotte åringshopper med Indoctro som far. Den ene av dem ble Beste Sprangføll under fjorårets Føllfestival. Vi venter også 2 føll e.Indoctro hos oss i 2010.

Avlshingsten Indoctro (e.Capitol I) topper KWPN's bedekningstatistikk i 2009

Bilder fra vårt besøk under fjorårets Hingstevisning på VDL Stud i Holland

 

 

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *