Nå nærmer det seg følling

En herlig og spennende tid i møte! For bare noen uker siden var det mye snø, mens de siste dagene har hestehov og krokus blomstret. Hoppene blir stadig rundere rundt magen og det nærmer seg følling.

Hos oss er det 5 hopper som skal ha føll i år og det er Magica (e.Arram Kwpn) som er først ute og har termin om noen dager (tirsdag 13.april). Vokspropper og endret adferd tyder på at det begynner å nærme seg. Magica, som forøvrig eies av familien Holstad, har tidligere vært konkurransehest og startet opp til 1,50 m sprang. Hun får sitt første føll i år. 

I tillegg til Magica har vi følgende hopper som får føll i år:  

Maia Mollyn (e.Atom Vinter – Pilmin) drektig med Feseth Lynet, Royal Lady (Aldato – Gershwin) drektig med Indoctro, Tregina (Voltaire – Pilot) drektig med Indoctro, May Day (Julio Mariner xx – Emilion) drektig med Tailormade Confidence. 

 

Maia Mollyn - venter føll

 

 

 

Posted in Bråten Gård, Føll, Føll 2010.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *