Seier til Lt Zarena (e.Löjtnantshjärta) i 1,20m Unghest under Norrköping Horse Show

Det ble nok en feilfri runde for Lt Zarena i 1,20m Unghest på stevne i Sverige. Den 6-års gamle norskfødte hoppen etter Löjtnantshjärta (Leuthen I – Utrillo) debuterte i en større sammenheng under Norrköping Horse Show i dag. Lt Zarena har hatt en flott utvikling siden sitt første sprangstevne i februar i år. Hun har dessuten hatt ett føll som unghest og kom derfor ikke ut på konkurransebanen før  som 6-åring.

Det var 61 startende i dagens unghestklasse. I Sverige går unghestene i egen avdeling uten tidshopping hvor de feilfrie deler seieren. Dette er en fin måte å utdanne unghestene på samtidig som de feilfrie blir honnorert med 1.plass.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *