Samarbeid med RR Reierstad Ridehest

Bråten Gård samarbeider om sædformidling med RR Reierstad Ridehest v/veterinær Unn Reierstad som bl.a. tilbyr inseminering med  våre stasjonshingster og frossensæd vi formidler. Vi kan anbefale veterinær Unn Reierstad som driver virksomhet ved sin avlstasjon på Kløfta beliggende 5 mil nord for Oslo og 2,5 mil fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Unn er  selv oppdretter av varmblods ridehest med gode sportsresultater. Unn Reierstad samarbeider også med berider og konkurranserytter Inger Bugge som tilbyr inn- og tilridning av ridehester.

Mer info om Unn Reierstads virksomhet og oppdrett kan du lese på følgende link

RR Reierstad Ridehest - Norges Beste 4-års Spranghest 2008

 

 

 

RR Reierstad Ridehest - Avlstasjon Reierstad Nordre

 

Veterinær Unn Reierstad

Posted in Bråten Gård, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *