Seier til Ellen Brunes i Drammen

Det ble en flott seier til Ellen Brunes og Vera (e.Cortez – Tammerfors xx) i CSI** 1,35m Kinsland Finale Lille tur på Linnesvolden i Deammen i dag. Med 0 feil og beste tid i omhopping sørget Ellen for at «Du gamla, du fria» ble spilt under premiesermoni. Oppdretter til den  svenskfødte hoppen e.Cortez er Anna Nordenfeldt. I tillegg til Vera har Ellen med seg vallaken Undermus (e.Odermus – Jackson)  som starter Store tur i Drammen. Udermus har hoppet superfint og var feilfri på hinder både torsdag og fredag med kun 1 tidsfeil i begge klasser.  Vi har nettopp vært i kontakt med Ellen på telefom som i skrivende stund forbereder seg til start i dagens finale som starter kl.17.30. Udermus har tidligere vært norskeid og Stall Ellen Brunes kjøpe vallaken av Vidar Steen fra Sarpsborg etter at den hadde stått i tilridning som unghest. 

Vi gratulerer Ellen med dagens seier og ønsker henne lykke til i finalen med Udermus. 

Seier til Ellen Brunes og svenskfødte Vera (e.Cortez - Tammerfors xx)

Posted in Resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *