Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta) nr.2 i årets Falsterbo Hunting….en «håndsbredd» fra seier

Lt Gjulems Primera var en «håndsbredd» fra seier i den prestisjefylte Huntingen under Falsterbo Horseshow i dag. Hennes far Löjtnantshjärta (e.Leuthen I – Utrillo) vant Falsterbo Hunting både i 2005 og 2006.   Ellen Brunes red også Löjtnantshjärta.

Primera og Ellen Brunes var eneste ekvipsje med 0 feilpoeng på hinder og tok en klar ledelse som start nr.13 i klassen……. da var det kun 2 ekvipasjer igjen.  Neste rytter Tobias Grönberg ble sekundert av speaker underveis i banen og var flere sekunder bak Primera og Ellen. Med 8 feil på hinder ble det også flere tilleggsekunder i straff.  KAN DET BLI NOE MER SPENNENDE ENN DETTE!!  Kieran Carey og CTs Twin Peaks (e.Eaton Du Rezidal – Seven Bells) som vant fjorårets Hunting var siste ekvipasje ut på den krevende banen. Kieran Careys gjorde det veldig spennende og han red fort. Selv med ett riv i banehopningen snek han seg inn til en knepen seier foran Ellen Brunes og Lt Gjulems Primera.

Falsterbo Hunting er krevende og består av hopning på den internationelle banen (5 hinder 1,30 – 1,40), deretter en  terrengbane på 1,5 km med 19 terrenghinder, og avsluttningsvis 5 naturhinder inne på den internationele sprangbanen. Retningslinjene sier at hest og rytter bør være på landslagsnivå i Senior, Junior eller Young Rider i sprang eller feltritt.

Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta) under Falsterbo Hunting

Lt Gjulems Primera var overbevisende og forsiktig nok i banehopningen og klarte dessuten omstillingen til terrenghinder og hurtighet.  Primera er utrolig dyktig til å «levere varen», og for 4 dager siden tok hun også en flott 4.plass i 1,40m og 7.plass i 1,30m på Eliestevne i Sverige! Vi gratulerer Ellen Brunes,  og Eva Holmsen som er oppdretter og eier av Primera, med et fantastisk resultat i Falsterbo! Håper vi ser dere der igjen til neste år!

 

 

Löjtnantshjärta - Seier i Falsterbo Hunting 2005

Löjtnantshjärta og Ellen under æresrunden i Falsterbo

Löjtnantshjärta - Seier i Falsterbo Hunting 2006

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

2 Comments

  1. Takk for hyggelig hilsen, Therese! Gratulerer til deg også med seier til Agathe i 5-års klassen i sprang under Norway Grand Prix! En kjempefin unghest du har. Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *