FØLLFESTIVAL-SUKSESS !

Føllfestivalen 2010 ble en gedigen suksess for utstillere og publikum. Et 500-talls personer hygget seg i party-teltet med god mat og drikke, samtidig som man kunne beskue flotte føll i visningsarenaen.

Spleise-laget  mellom hingste-eiere, øvrige sponsorer og annonsører , – gjorde det mulig at norsk ridehestoppdrett kunne reise hjem med prispenger, bedekningrettigheter og gavepremier til en verdi av 130.000,- kroner ! 
Prispotten er så formidabel at det overgår alle andre tilsvarende føll-arrangement i såvel inn- som utland! Det er fantastisk at vi har bevisste hingsteeiere/hingsteholdere i Norge,  som aktivt støtter oppdrettet på denne måten.

Denne stimulansen bidrar vesentligt til volum-økning ved føllutstillinger , og gir således en betydelig avlsfremmende effekt.  Føllfestivalen er en attraktiv markedsplass , og også i år var det føll som skiftet eiere under Føllfestivalen.
Vi garanterer Festival i 2011 , – og vi kommer hurtig tilbake med dato for neste års arrangement.  På Gjensyn !!!

Posted in Føllfestival.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *