4-åringen Chilli kåret i DV

Chilli (e. Happy Irco/Picandt/Arabas ox) ble kåret i DH og rangert først av de 4-årige hoppene med sprangbetont avstamming under gårsdagens DV-kåring på Tune Trav og Ridesenter. Dommerne beskrev henne som en edel og høystilt hoppe av særdeles god type. I tillegg har hun tre gode gangarter,  er særdeles velspringende og fikk 8 i både kapasitet og teknikk.

Chilli er født i Norge hos Lena Stenhaug fra Seljord og sto oppstallet hos oss på Bråten Gård som 1- og 2-åring. Deretter kjøpte Heidi F. Lyngstad fra Rakkestad henne. Vi husker Chilli som en trivelig unghest med et fantastisk temperament.

Vi ønsker Heidi lykke til med den flotte hoppen i fremtiden!

Gratulerer til både oppdretter Lena Stenhaug og eier Heidi Lyngstad! 

Chilli (e.Happy Irco)

Chilli (e.Happy Irco) løshopper under DV-kåring 2010

Foto: Avlshest.no

Posted in Arrangementer, Avkom, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *